Lidt facts


Maj-Britt Krogh

Maj-Britt Krogh er 33 år og en helt ny klubbowler. Maj-Britt har spillet lidt "hygge bowling" ind imellem, men prøvede dog en ganske lille smule klubbowling som ungdom spiller i Rødovre for ca 20 år siden. Det er tydeligt at se at det helt grundlæggende bowling er lært engang og aldrig glemt. Maj-Britt er startet i klubben sammen med sin kæreste/mand Tim. Stort velkommen til Maj-Britt


Tim Bjørstorp

Tim Bjørstorp er 41 år og en helt ny bowler som har valgt at starte i klub for aller første gang. Tim har fået smag for bowlingen ved alm. fredag-lørdags hygge bowling med familie og venner. Tim er startet i klubben sammen med sin kæreste/kone Maj-Britt. Tim er "leftie", så det er jo et kup for klubben, at få en der spiller i den anden (og nemme) side af banen :-) Stort velkommen til Tim.


Leif Nielsen

Leif Nielsen er 52 år. Leif er far til både Kristina og Kamilla Nielsen der begge gennem en hel del år har været medlem i Ravnsborg. Leif startede selv med bowling i 1992 i Speedy. Efter et par år i LC 82 kom Leif til Ravnsborg i 1995, hvor han omgående tog posten som ungdomsleder og var i klubben i 3 år mens hans egne piger også spillede her som ungdom. Sidenhen har Leif spillet 5 år i Sisu, hvor han også blev ungdomsleder og 4 år i LC82 hvor Leif var både formand og webmaster. Nu er "ringen sluttet" og det er skønt at have Leif tilbage i Ravnsborg. Stort velkommen tilbage til Leif.

7 september 2006