"Halvårs-holdstatus" af René Lomholt - 25 december 2003


Dame 1

har fået et rigtig fint comeback til 1 division. En placering efter halvdelen af turneringen som nr.4 er ganske fint, især taget i betragtning af at mange stærke spillere har været ude i flere runder. Kun 4 spillere har været med i alle 4 runder og det er Rikke, Vibeke, Harty og Anne. Således har Kamilla endnu ikke haft mulighed for at deltage på holdet. Nina har på grund af familieforøgelsen været ude i 3 runder og Randi af samme årsag ude i 2 runder. Derudover har der været sygdom hos et par andre undervejs, så pointhøsten indtil nu må siges at være meget tilfredsstillende. Ravnsborg har samlet 75 point og med en god spurt og holdet i stærkeste opstilling, skulle det være muligt at hente ind på de foranliggende. Fører gør Viborg med 103 point, nr.2 er FiveO'clock med 98 point, nr.3 er Trekanten med 94 point. Vi jages dog også selv af Rossini der på 5 pladsen har 71 point. Som det ser ud nu er det disse 5 hold der kæmper om de fire slutspil pladser, mens de tre øvrige hold må slås om at undgå nedrykningen.
Ravnsborgs kampstatistik mod de øvrige hold er efter de første fire runder:

Ravnsborg-Viking
20
-
0
Ravnsborg-Stenhuset
16
-
4
Ravnsborg-Rossini
10
-
10
Ravnsborg-Brasilia
10
-
10
Ravnsborg-Trekanten
9
-
11
Ravnsborg-Viborg
6
-
14
Ravnsborg-FiveO'clock
4
-
16

Recepten for anden sæsonhalvdel er ganske klar. Vi skal bare snuppe nogle flere point i de der indbyrdes kampe mod de i tabellen foranliggende hold....


Herre 1

fik en superstart i 1 division ved hjemmebanerunden i Køge med hele 21 point og lå efter denne runde på en 3 plads. Men siden har pointhøsten været noget mere mager. Herrerne ligger pt. nr.7 med 55 point og der er henholdsvis 12 og 13 point op til de to nærmeste hold, nemlig Trekanten og Brasilia. Bestemt ikke umuligt at hente... turneringen er jo kun halvvejs spillet, og bare een god runde og vi er med igen. Det er især "katastroferunden" i Kolding med bare 7 point, der stadig belaster i tabellen. Vi må også erkende, at vi ikke har været gode nok i de haller vi ikke kender i forvejen (Kolding og Viborg) og her har brugt for meget tid på "at omstille os". Samtidigt har der allerede været hele 10 forskellige spillere i brug og det giver lidt for meget uro med de mange udskiftninger. Kun 4 spillere har været med i alle 4 runder og det er Jacob, Thomas, John og René. Det er tydeligt at se, at divisionens øvrige hold satser på stort set samme mandskab hele vejen. Lad os håbe vi kan slippe for flere skader/sygdom, så også vi kan bytte lidt mindre rundt på holdopstillingen. Til den sidste runde i Viborg måtte hele 4 spillere desværre takke pænt nej til at tage med...! - og det er jo heller ikke holdbart i længden at være uden holdleder.
Kampstatistikken viser at herrerne har klaret sig fint mod topholdene, mens det netop er de to foranliggende hold i tabellen det har knebet imod og det er jo i disse indbyrdes kampe der kan flyttes mange point i stillingen.

Ravnsborg-Jackpot
13
-
7
Ravnsborg-Cimbrer
12
-
8
Ravnsborg-Sisu
11
-
9
Ravnsborg-ST
7
-
13
Ravnsborg-Trekanten
6
-
14
Ravnsborg-Skive
4
-
16
Ravnsborg-Brasilia
2
-
18

Faktisk havde vi været foran både Brasilia og Trekanten, hvis vi havde været lidt bedre til at få point mod netop disse to hold. Oplagt at lige præcis denne statistik skal forbedres i de sidste 4 runder....... så det gør vi ..... og så skal vi nok klare den.....


Herre 2

som i år spiller i 3 division øst fører denne række suverænt. Der er hele 16 point ned til HBK og netop HBK er næste modstander på hjemmebane i Køge, så her er en mulighed for at skabe yderligere luft til dem. På 3.pladsen er Hook og de er 21 point efter. Der skulle således være rigtig gode muligheder for endnu en guldmedalje til 3 division's herrerne. Herre2 kan jo som bekendt desværre ikke rykke op i 2 division selvom de givet ville kunne klare sig en række højere. Kampgennemsnittet for herre2 er flotte 4650 kegler efter de første 9 kampe og er faktisk ganske tæt på førsteholdets holdsnit, men er selvfølgelig heller ikke opnået under de samme forhold. De 6 af kampene er spillet i Køge, og så har holdet en gang været i henholdsvis Grøndal, Tårnby og Rødovre, så forårets program er lidt sværere med mange udekampe.

Herre 3

som i år er rykket op fra Sjællandserien til 3 division syd må erkende er der er stor forskel på netop disse to rækker. En placering som nr. næstsidst er det pt, blevet til, men dog ikke med større afstand end det sagtens er muligt at hente de foranliggende. Dette kræver dog nok lidt flere kegler specielt i udekampene. Holdet har også været ramt af afbud, samt frafald på 1 og 2 hold vil jo også påvirke især tredjeholdet. I stærkeste opstilling skulle der være muligheder for avancement. Kampgennemsnittet er 4210 kegler efter de første 9 kampe.

Dame 2

som igen i år spiller i 3 division syd har selvfølgelig måttet afgive en del spillere til førsteholdet. Så en placering som nr.5 er ganske fin. Der er kun 14 point op til 3 pladsen, så der skulle være en god mulighed for at komme med frem og spille om en medalje. Kampgennemsnittet er 3910 kegler efter de første 9 kampe.

Mixholdet

ja, de kører bare derudaf. Er endda rykket op i bedste SbwU-række, men det ser ikke ud til at gøre nogen forskel. Afstanden til nr.2 fra Nakskov er nu hele 20 point. Den første modstander i det nye år er netop Nakskov og på udebane, så her kan rækken næsten allerede afgøres definitivt.