LIGA Herrer 2009-2010
d.2 november 2009

LIGA herrer runde.3 d.30 oktober-d.1 november i Køge.

Ravnsborgs hold til runde3 var helt magen til runde1 og runde2 nemlig:
Lars Mulle Jørgensen, Christian Nagel, Kim Hedegaard, Kim Andersson, John Olsen, Allan Bryde og René Lomholt.

Runden, som jo var på hjemmebane i Køge, skulle afvikles på "Beaten Path" profilen som er fra Kegel Challenge Series. Vi var så velforberedte denne gang som det var muligt, da profilen kun havde været kendt i 11-12 dage. Men vi havde da fået trænet på den to gange á 2,5 time, samt også fået spillet to hyggelige træningskampe mod Sporvejene.
Desværre er alle sæsonens profiler stadig ikke kommet ud fra sæsonstart som lovet af forbundet.

Ravnsborg havde inviteret alle klubbens medlemmer til morgen buffet og ca 20 morgenfriske mennesker havde taget imod tilbuddet og var mødt op til buffet og for at se de første kampe. Vi havde jo et "sygt" langt lørdags program foran os med start kl.9,40 og med fire kampe i streg og dernæst en pause for så at skulle på banerne igen og spille den sidste kamp lørdag aften. Vi skulle være udehold i 4 af lørdagens 5 kampe så det var altså os der skulle skifte baner mens vores modstandere kunne blive hvor de var.

Kamp 1.
Rundens første kamp var imod Sisu og det blev en velspillet kamp af begge hold. Første serie endte 2-2 og anden serie ligeledes 2-2, men Ravnsborg bedst på samlet kegler med 2593 mod 2504 og altså 6-4 sejr.
Kim Hede rigtig flot spillende med 504, John 444, Kim A 444, Allan 430.

Kamp 2.
Anden kamp var imod Trekanten. Første serie endte 2-2 og her lavede Kim A en serie på 299. Det sidste slag kunne såmænd også godt have givet strike, men den var lige en anelse for høj og 4 keglen stod tilbage. Surt for Kim A der har været så tæt på de 300 en del gange og bla nu har tre gange 299. Men som han spiller "på sine gamle dage" kan det ikke vare længe før den 300 serie kommer. Anden serie var kun tæt på den ene trio, men vi taber desværre begge serier til et velspillende Trekanten hold, den ene trio taber kun med 9 kegler, så altså 2-8 nederlag og 2431 mod 2515.
Kim A 496, Mulle 448 og Kim H 402 var de bedste på vores hold.

Kamp 3.
Så kom der et par nye hold ind og der var opvarming, men ikke ny olie før til næste kamp, så det var pænt tørt. Vores modstandere i tredje kamp var Viking fra Århus. De har ellers fået en lidt skidt start i de første par runder og var jo ellers et hold man ventede at se oppe i toppen. Men idag / i denne weekend viste de så "endelig" at de kan score højt og at man skal regne med dem fremover. Vi spiller 2-2 i første serie, men i anden serie bliver vi totalt kørt over da Viking laver 1420, så et 2-8 nederlag kan ikke forhindres. Viking laver hele 2683 kegler mod vores 2470.
Kim A 473, John 433, Mulle 429, René 404.

Kamp 4.
Så skulle der olie på og vi fik en pause på næsten en time før vi skulle møde danmarksmestrene fra Skive. Dejligt med friske baner, selvom det var lidt svært at få gang i kroppene ovenpå pausen, men spillet kørte godt og Skive var faktisk ikke i nærheden af point i første serie som vi sikkert tager med 4-0 og 132 kegler. I anden serie vågnede Skive op og de spurtede derudaf og deres trioer lavede tilsammen 1400, men vi hang på efter bedste evne og selvom vi tabte begge serier så lykkedes det præcis at lukke 10'ende rude til sidst så vi holdt de samlede kegler med 11 kegler. Så altså en dejlig 6-4 sejr på 2553 mod 2542.
Mulle 471, Kim A 459, John 432, Kim H 422, Allan 401.

Så var der desværre igen en pause og denne gang hele ca 2 timers pause til næste kamp og det skulle som frygtet vise sig at være hård kost at få kroppene igang igen og lige præcis til en slags "nøglekamp" mod Thor94. Den fordelingsnøgle er altså ikke helt optimal....

Kamp 5.
Var som nævnt dagens sidste kamp. Alle mand meget stive i kroppen og det blev da også weekendens klart ringeste præstation der kom ud af dette. Heldigvis var Thor længe om finde spillet trods at de ikke havde haft pause og de forærede os pænt de to første serier som vi begge vandt med små 20 kegler og på bare 566 og 557. Vi kunne kun sige pænt tak og tage imod de 4 point. Til anden serie vågnede Thor så op. Der var kun spænding om den ene serie, men det lykkedes præcis Thor at vinde denne med sølle 10 kegler. De samlede kegler forsvandt selvfølgelig også og vi tabte hermed 4-6 på 2267 mod 2337. Vi må erkende at der bare ikke var kræfter til denne sidste kamp...
Mulle 409, Kim A 407 og Nagel 393 var de bedste for Ravnsborg


Lørdagens fem kampe gav altså 20 point, så præcis 4 point i snit pr kamp og det er da godkendt.
Vi var ret så trætte bagefter, men havde da lige kræfter til lidt væske og at nyde den store bøf vi havde bestilt hos Anne og som stod klar. Undtagen stakkels Mulle der måtte tage på job. DU har den bøf til gode i Aalborg det lover vi dig :-)

Kamp 6.
Rundens sjette kamp var imod Aalborg. Endnu et hold der uden at fornærme nogen nok kan siges at have skuffet hidtil i denne sæson. Med de dygtige spillere de har bør de ikke ligge og rode på en 5-6 plads. Men vi har jo selv været med til drille dem idet vi overraskende har slået dem 8-2 i begge de første runder. Den "stime" ville vi da gerne fortsætte :-) Vi kommer godt igang og vores ene trio vinder stort på 647-561, mens der er mere spændning på den anden side. Men til sidst trækker vi det længste strå og vinder her med 30 kegler på 638-608 og kommer altså foran med 4-0. Anden serie starter Aalborg stærkt op og vi prøver at hænge på med næb og klør. Ja faktisk vender billedet pludselig og vores ene trio kommer op og endda foran og vinder til slut med 36 kegler på 636-600. Vores anden trio taber men begrænser nederlaget til 699-631. Så altså en 8-2 for tredje gang i træk over Aalborg BT og på 2552 mod 2464.
Mulle 481, John 446, Kim A 435, Allan 404 og så lige den "pudsige" som jeg blir nødt til at nævne. En fælles serie på 218, det ser man sgu ikke hver dag. Og ja det var så undertegnede der kom ind og fik rettet den serie op. (men var så også mest positive der at sige om min egen præstation i denne weekend ...haha)

Kamp 7.
Rundens sidste kamp var imod førerholdet fra Sporvejene. Desværre blev det til en ret skuffende indsats, for her var der mulighed for at drille dem lidt. Stadig rimeligt friske baner. Vi havde lige haft fat godt i spillet, luge haft en succes oplevelse og vi skulle endda blive på samme baner. Det var også kun dagens anden kamp, så vi var friske. Men alligevel måtte vi bøje nakken og tage imod dummeslag. Første serie blir vi kørt helt over på den ene side med 132 kegler, mens den anden trio hang lidt på og "kun" tabte med 42 kegler. Bagud 0-4, nå men nu skulle det da være... næ nej. Vi bed bedre fra os, men taber alligevel med 25 og 31 kegler. Så 0-10 nederlag med weekendens næst laveste score på 2408 mod Sporvejenes 2638.
Allan 437, Mulle 416 og Kim A 416.

Status på runde3
blev 28 point og det er præcis de 4 point i snit pr kamp som må være tilfredsstillende og det pointsnit bør også være nok hvis vores "drøm om at undgå nedrykning" skal gå i opfyldelse. Vi vinder de tre kampe vi spiller på frisk olie og alle med scorer over de 2550 og taber de fire kampe på mere nedspillede baner. En tilfældighed måske eller er der her noget vi kan forbedre/træne...? Pudsigt blev det både vores bedste runde på keglefaldet med 205 i holdsnit på de 84 serier, men altså også vores hidtil laveste pointhøst. Det betød dog så ikke så meget i forhold til bunden af liga'en idet Thor fik 1 point mindre end os og altså nu er 25 point efter os og Sisu kun fik 2 point mere og altså nu er 28 point bagude samlet. Bedst i en ret tæt runde blev Viking med 44 point, Sporvejene med 42, Skive med 40 og Trekanten med 38.

Tak til alle de fremmødte tilskuere både "vores tilhængere" men også alle dem fra andre klubber der ellers troppede op. Der var virkelig tæt pakket af mennesker i hallen bagved holdene meget af tiden og der var en stemning i hallen som der bør være til en liga runde. Det var positivt at opleve og at se så mange mennesker, ja det var jo næsten som i "de gode gamle dage".

Næste runde er i Aalborg d.28-29 november. Den runde ser vi selvfølgelig frem til med stor glæde og vi ved også helt præcis hvor vi skal indtage vores GIGA STEAK deroppe i gaden :-)

/Lomme